Σχετικά με εμάς

H DIGIWISE DA είναι ένα Digital Marketing Agency που ανήκει στον όμιλο εταιρειών CHRISTOS LIAKOURIS ROSLIN PICTURES DIGIWISE DA. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε αφορούν στους τομείς των Digital Marketing, E-Commerce και Web Development.

Γιατί την DIGIWISE DA

1

Κατάρτιση

Διαθέτουμε την κατάρτιση που απαιτείται για να είμαστε αποτελεσματικοί.

2

Κίνητρο

Έχουμε ισχυρό κίνητρο, γιατί πολύ απλά… η επιτυχία σας είναι επιτυχία μας.

3

Ανθρώπινη επαφή

Επιλέγουμε οι σχέσεις με τους πελάτες μας να είναι πρωτίστως ανθρώπινες.

4

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, με διάθεση να εξηγήσουμε ακόμα κι αυτά που άλλοι θεωρούν αυτονόητα.

Η μέθοδός μας

Ανάλυση

Πραγματοποιούμε ανάλυση της επιχείρησής σας, ανάλυση αγοράς και ανταγωνισμού.

Tailor made στρατηγική

Ορίζουμε εξατομικευμένη στρατηγική marketing προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Αξιοποίηση καναλιών και εργαλείων

Αξιοποιούμε τις διαθέσιμες επιλογές για να ξεχωρίζετε έναντι του ανταγωνισμού.

Εποπτεία

Παρακολουθούμε διαρκώς την πρόοδο όλων των ψηφιακών ενεργειών, πραγματοποιώντας βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Βελτιστοποίηση

Όλες οι ενέργειές μας έχουν έναν τελικό στόχο: την βελτιστοποίηση των ψηφιακών στρατηγικών, την ελαχιστοποίηση του ρίσκου και την μεγιστοποίηση των κερδών σας.

Πάρτι

Οι μεγάλες ομάδες τρέφονται με επιτυχίες, οι οποίες πρέπει φυσικά να γιορτάζονται. Και εμείς γιορτάζουμε πολύ συχνά!

Η ομάδα μας

John

Jon Othoneos

Digital Marketing Chief

Ο John Othoneos γεννήθηκε στη Ζυρίχη από Έλληνες γονείς. Σπούδασε Marketing στο New York University (BSc) και στο Imperial College Business School του Λονδίνου (MSc). H εξειδίκευσή του σε όλο το φάσμα και τις πρακτικές του Digital Marketing καθώς και η καινοτόμος σκέψη του τον έκαναν, εδώ και 15 χρόνια, απαραίτητο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιρειών σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο (Digital Uncut, Mayple, Mighty Citizen, Beyond). Στο διάστημα αυτό εργάστηκε ως Senior Copywriter, Account Executive, Project Manager και Digital Marketing Chief.

Tina

Τίνα Αλεξίου

Digital Marketer

Η Τίνα Αλεξίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ από Έλληνες γονείς. Σπούδασε Marketing στο University of California – Berkeley (BSc) και στο Columbia Business School (MSc). Από το 2015 μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Los Angeles. Για 10 χρόνια εργάστηκε ως Key Account Manager και Project Manager σε διαφημιστικές εταιρείες στο Los Angeles (Bop Design, Raincross, La Visual) με εξειδίκευση στο e-commerce.

Chris

Chris Moraitis

Content Director

Ο Χρήστος Μωραΐτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Digital Marketing στο Columbia Business School (C.D.L.) και σκηνοθεσία Κινηματογράφου τόσο στην Σχολή Λυκούργου Σταυράκου (BA) όσο και στο Lodz Film School (MA). Η πιο πρόσφατη ταινία του, ΡΕΤ, διεκδίκησε μια υποψηφιότητα για Oscar, απέσπασε 28 διεθνή βραβεία και 49 υποψηφιότητες σε 121 επίσημες συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ. Έζησε και εργάστηκε στις ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε ως creative researcher στις τελευταίες ταινίες των Martin Scorsese, Paul Tomas Anderson, Daren Aronofsky και Bradley Couper.